May 16, 2015

Empresa

Lumvi al capdavant de la finestra d’alumini i PVC. Empresa fundada l’any 2000. La nostra experiència, qualitat, servei i la nostra versatilitat, són els principals conceptes que ens defineixen.

 

Amb 15 anys al mercat i una experiència de més de 25 anys fabricant tancaments, ens hem convertit en un dels referents d’avui en dia, una empresa sòlida que segueix investigant dia a dia per oferir el millor producte i el millor servei al client, per tal de solucionar petits dubtes i poder tirar endavant conjuntament.

 

Gràcies a l’experiència guanyada i a les inquietuds dels nostres clients hem tingut la possibilitat de millorar el nostre producte per tal de que s’ajusti a les necessitats de cada obra, sense perdre en cap moment les nostres premisses.

 

Actualment, disposem d’una plantilla molt ben qualificada i d’unes grans instal·lacions (2500 m2) al municipi de Campllong preparades amb maquinària moderna i amb capacitat per a qualsevol repte que se’ns esdevingui. Amb un equip de I+D al darrera, per qualsevol tipus d’estudi, i poder així anar evolucionant contínuament.

 

Protecció mediambiental

Protecció mediambiental

La filosofia empresarial de Lumvi ha estat sempre la d’oferir productes d’alta qualitat units a una protecció mediambiental conseqüent. Tots els retalls de perfils sobrants son reutilitzats per altres sectors.

 

Les més modernes intal·lacions de producció, controlades per ordinador i en circuit tancat, garanteixen no només una fabricació segura i respectuosa amb el medi ambient i la conservació de recursos naturals, sinó també un entorn de treball còmode i agradable per als nostres empleats.

 

L’adaptació dels utillatges en els nostres propis tallers, així com els continus controls de qualitat realitzats als proveïdors de matèria primera i el constant control de la producció, garanteixen la major fiabilitat possible de tots els nostres productes. Els mètodes d’assaig, desenvolupats en col·laboració amb els nostres proveïdors, permeten realitzar controls exhaustius des de la matèria primera fins a la fabricació dels tancaments d’Alumini i PVC.

 

Compromís Social

Compromís Social

Lumvi sempre al costat del esport infantil.

Actualment fa més de 5 anys que col.laborem amb l’Escola de Futbol Girones Sabat.

Lumvi sempre està al costat dels esdeveniments de la província i col·labora en projectes de la zona.